Meghan Markle: Η οριστική ρήξη στη σχέση με τον πατέρα της και η απόφαση που πήρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Η οριστική ρήξη στη σχέση με τον πατέρα της και η απόφαση που πήρε

Τι αποφάσισε η δούκισσα λίγο πριν γίνει μαμά;

Και καθώς όλοι αναρωτιούνται ακόμη εάν η Meghan Markle έχει γεννήσει ή όχι, εκείνη προετοιμάζεται για τον ρόλο της ως μαμά ξεκόβοντας από ανθρώπους που δεν θα σταματήσουν ποτέ να μιλούν για εκείνη και να λένε ασταθή και ψευδή πράγματα. Ναι καλά κατάλαβες. Μιλάμε για τον πατέρα της, Thomas Markle.

Η royal expert και συγγραφέας του Harry and Meghan: Life, Loss, and Love, Katie Nicholl, είπε: «Η Meghan είναι απίστευτα πληγωμένη και απογοητευμένη από το πώς της έχουν συμπεριφερθεί κάποια άτομα από την οικογένειά της, όμως απ’ ότι μου είπαν προχωράει μπροστά». Το τελευταίο διάστημα ο μπαμπάς της ήταν αρκετά ήσυχος, όμως είχε φροντίσει πιο πριν να της προκαλέσει το άγχος του κόσμου όλου, το οποίο εκείνη του έκανε ξεκάθαρο μέσα από το 5ασέλιδο γράμμα που του έγραψε πριν από μερικούς μήνες.

Η Katie δεν ανέφερε εάν η Meghan άφησε πίσω της και την ετεροθαλή αδερφή της Samantha Markle ή τον θείο της που εξακολουθεί να ανεβάζει φωτογραφίες της από τότε που ήταν μωρό, όμως δεν θα μας φανεί παράξενο εάν τους αποκόψει και αυτούς. Με τον πατέρα της πάντως απ' ό,τι καταλάβαμε δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά.