Το αδημοσίευτο βίντεο από το ταξίδι της Meghan Markle στο Δελχί, έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αδημοσίευτο βίντεο από το ταξίδι της Meghan Markle στο Δελχί, έγινε viral

Η δούκισσα επισκέφθηκε το Delhi και το Mumbai το 2017

Μπορεί τον τελευταίο μήνα περίπου τη Meghan Markle να μην τη βλέπει το φως της δημοσιότητας λόγω της εγκυμοσύνης της, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο με έναν διαφορετικό τρόπο. Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κάθε τόσο σχετικά με το πότε θα γεννήσει, αλλά και πότε θα δούμε το μωρό είναι πολλά, οπότε έστω κι έτσι είναι από τα top θέματα συζήτησης καθημερινά.

Και μετά και την οριστική ρήξη με τον πατέρα της, έρχεται ένα βίντεο από το 2017 που δείχνει τη Meghan Markle σε ένα ταξίδι της στο Delhi και στο Mumbai, έναν χρόνο προτού παντρευτεί με τον πρίγκιπα Harry στο κάστρο του Windsor. Το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε στο βρετανικό site ITV και δείχνει την επίσκεψη της δούκισσας του Sussex σε ένα σχολείο, το οποίο μόλις έχει αποκτήσει καινούργιες τουαλέτες.

Η Meghan Markle σε αυτό το βίντεο προάγει τη σημασία του να υπάρχουν εγκαταστάσεις υγιεινής για τα κορίτσια. Συγκεκριμένα αναφέρει στις κάμερες: «Αυτό που βρήκαμε είναι ότι η εγγραφή στο σχολείο αυτό αυξήθηκε στο τριπλάσιο όταν δημιουργήθηκαν οι τουαλέτες, οι οποίες επιτρέπουν στα κορίτσια να έχουν πρόσβαση σε καθαρή υγιεινή και εγκαταστάσεις μπάνιου ενώ βρίσκονται στο σχολείο».



Το βίντεο δείχνει τη Meghan να ζωγραφίζει μια τοιχογραφία με τους μαθητές, να τους βοηθά τους να φυτέψουν και ποτίσουν ένα λουλούδι, ενώ συναντήθηκε και με μια ομάδα γυναικών φορώντας ένα χρυσοπράσινο σάρι. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιον μήνα έγινε το ταξίδι της αυτό και αν είχε ανακοινωθεί ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry, όμως αν κρίνουμε από το ντύσιμό της, σίγουρα έχει γίνει πριν τον Νοέμβρη του 2017.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr