Η περιγραφή του Kit Harrington για την πρώτη γνωριμία με την Emilia Clarke θα σε κάνει να λιώσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η περιγραφή του Kit Harrington για την πρώτη γνωριμία με την Emilia Clarke θα σε κάνει να λιώσεις

Οι δύο stars είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι

Με το Game of Thrones να φτάνει πια στο τέλος του (εδώ κλαις –εγώ πάλι όχι-) οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτό έχουν αρχίσει να κάνουν ένα είδος «απογραφής» για την εμπειρία τους στη σειρά αυτή. Μάλιστα δύο από τους χαρακτήρες κλειδί της σειράς aka Emilia Clarke & Kit Harrington έχουν δημιουργήσει μία πολύ στενή φιλία τα τελευταία 8 χρόνια.

Στην αρχή ακούστηκαν πολλές φήμες πως οι δύο stars βγαίνουν, όμως οι δυο τους δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο καλοί φίλοι. Μην ξεχνάς άλλωστε, πως εδώ κι έναν χρόνο ο Kit είναι παντρεμένος με τη Rose Leslie. Όλα όσα είπε όμως ο Jon Snow για την πρώτη του γνωριμία με την Daenerys, αλήθεια θα σε κάνουν να λιώσεις.

Το 2017 σε μία συνέντευξη ο Kit Harrington είχε πει: «Θυμάμαι έντονα την πρώτη φορά που συναντήθηκα με την Emilia, η οποία βρισκόταν στο μπαρ του ξενοδοχείου στο Μπέλφαστ, πριν την πρώτη σεζόν. Εκστασιάστηκα από αυτή την απόλυτα εντυπωσιακή και μικροσκοπική κοπέλα με την κακή αίσθηση του χιούμορ. Γίναμε πολύ γρήγορα φίλοι. Ήρθε στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου θα έμεινε το cast κατά τη μαγνητοσκόπηση. Μιλούσα με τον Rich Madden στο μπαρ και μου είπε: “Μόλις συνάντησα τη νέα Daenerys, είναι πανέμορφη" και ήμουν σαν: "Πραγματικά; Δεν την γνώρισα ακόμα." Και τότε μπήκε μέσα και την είδα και ήμουν σε μια κατάσταση, «Ουάου». Σου κόβει την ανάσα όταν μπαίνει μέσα σε έναν χώρο».

Τάδε έφη, Kit Harrington και εμείς κάπως αρχισαμε να λιώνουμε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr