Η Kourtney Kardashian γιορτάζει τα 40α της γενέθλια με τις πιο cute φωτό ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian γιορτάζει τα 40α της γενέθλια με τις πιο cute φωτό ever

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε

Εχθές ήταν αδιαμφισβήτητα η μέρα της Kourtney Kardashian, αφού η reality star γιόρτασε τα 40α της γενέθλια. Και μπορεί να μην έκανε κάποιο extravagant party –ακόμη- για να τα γιορτάσει, ανέβασε όμως τις πιο απίστευτες και χαριτωμένες φωτογραφίες της. Η μεγάλη αδερφή των Kardashians ανέβασε στο account της μια σειρά από φωτογραφίες, τις οποίες ομολογουμένως δεν τις περιμέναμε.

Είναι αλήθεια πως περιμέναμε να τιμήσει τα γενέθλιά της με κάτι πιο sexy και όχι με αυτόν τον τρόπο, αλλά όπως και να ‘χει αξίζουν να τους δώσεις ένα like. Στις φωτογραφίες αυτές η Kourtney Kardashian είναι μόλις δύο ετών και βρίσκεται στην αγκαλιά μιας μεγάλης πάπιας. Δεν ξέρουμε ποιος κρυβόταν κάτω από αυτή την αμφίεση, όμως η Kourtney έδειχνε κάπως να το διασκεδάζει.

Ντυμένη στα ροζ και με πιασμένα κοτσιδάκια στα μαλλιά η 40χρονη star γιόρτασε τα 2α (στη φωτό) και τα 40α της γενέθλια και τα likes έπεσαν βροχή. Σίγουρα θα γίνει και κάποιο extreme party –μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως- οπότε περιμένουμε να δούμε και τη sexy πλευρά των γενεθλίων της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.