Η Kate Hudson γέννησε πριν από έξι μήνες και έχει αυτό το σώμα ακριβώς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Hudson γέννησε πριν από έξι μήνες και έχει αυτό το σώμα ακριβώς

Έκανε και μια τρομερή αποκάλυψη

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, και μόλις έξι μήνες από τότε που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Και όλοι θυμόμαστε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει. Και όμως αυτή η κοιλιά όχι απλά δεν υπάρχει πια, αλλά έχει αποκτήσει και τους κοιλιακούς που είχε πριν.

Ναι, ναι διάβασες πολύ καλά. Η Kate Hudson επέστρεψε και πάλι στα κιλά που ήταν προτού μείνει έγκυος, και μας άφησε άφωνες με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της. Το σώμα της 39χρονης ηθοποιού έχει επανέλθει πλήρως και δεν θυμίζει σε τίποτα την ηθοποιό που θυμόμασταν πριν από έξι μήνες που περίμενε το τρίτο της παιδάκι.

Η Rani Rose Hudson Fujikawa είναι σήμερα έξι μηνών και η ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Δεν έχει εγκαταλείψει καθόλου τον εαυτό της και φρόντισε να χάσει άμεσα όλα τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επιπλέον αποκάλυψε, πως κατά τη διάρκεια της «επιστροφής» αυτής έκανε κάθε τόσο τη χάρη στον εαυτό της κι έπινε λίγη βότκα και κρασί.

Δες την απίστευτη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/Bv5YvQ1Hiet