Η "Barbie" Ζέτα γοήτευσε. Τι μας λέει ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης

Η "Barbie" Ζέτα γοήτευσε. Τι μας λέει ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης

Μια στροφή πριν το τέλος και η Ζέτα Μακρυπούλια θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια. Σαν «κούκλα» θέλησε να μεταμορφωθεί χθες το βράδυ. Όλες οι λεπτομέρειες από τον Βασίλη Μπουλούμπαση.

«Χθες η Barbie ήταν το concept της εμφάνισης της Ζέτας. Απαστράπτουσα και με τρομερά κέφια έχω να σας πω ντύθηκε Barbie-Πριγκίπισσα και έβγαλε εις πέρας έναν ακόμη ρόλο. Αν θυμάστε καλά άλλη μια φορά είχε ξανακάνει αυτή την εμφάνιση στις αρχές του σόου. Η εντυπωσιακή τιρκουάζ τουαλέτα ήταν Vassilis Zoulias, οι γόβες YSL και τα κοσμήματα από τον οίκο Danelian όπως σχεδόν κάθε εβδομάδα σχεδιασμένα ειδικά για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Τόσο η μίνι τιάρα (το αξεσουάρ που κάνει ακόμα πιο θεατρικό το look , όσο και το περιδέραιο ήταν ειδικά φτιαγμένα από σπάνια light fancy yellow μπριγιάν, με το κεντρικό μπριγιάν να αποτελείται από 6 καράτια που έδιναν μια απίστευτη λάμψη στην παρουσιάστρια» μας είπε ο γνωστός, hair stylist. Όσο για το τελευταίο live της Κυριακής; Οι περισσότερες πιθανότητες κάνουν λόγο ότι η κυρία Μακρυπούλια θα προτιμήσει την εύκολη λύση και θα βγει με ίσιο μαλλί θυμίζοντας την απλή, κλασική και σέξι Ζέτα.