Ημιτελικός Dancing with a stars. Αποχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη. Τι έγινε στα παρασκήνια

Ημιτελικός Dancing with a stars. Αποχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη. Τι έγινε στα παρασκήνια

Και ο ημιτελικός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και η αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη ήταν αυτό που λέμε το κερασάκι στην τούρτα. Η τηλεθέαση και πάλι έφτασε στο 43%.

Οι διαγωνιζόμενοι χθες χόρεψαν δύο χορούς. Η δεύτερη χορογραφία ήταν μία από αυτές που είχαν ξαναχορέψει στο show. Με καλή διάθεση Μαρτάκης, Αγγέλου και Ηλιάδη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά η παράσταση είχε έναν νικητή. Ο νεαρός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου πήρε και στα δυο χορευτικά του με την Έμιλυ δεκάρια και τερμάτισε πρώτος με 80 βαθμούς. Τα άλλα δύο ζευγάρια τερμάτισαν ισόβαθμοι με 76 βαθμούς αποσπώντας και δεκάρια όμως. Στο τέλος η κυρία της παρέας αποχώρησε με την απόφαση του κοινού. «Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Πέρασα μοναδικά. Έμαθα να χορεύω και να συγχρονίζομαι κάτω από δύσκολες συνθήκες. Το ταξίδι αυτό ήταν δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό παράλληλα. Με σκοπό ιερό αλλά και για δική μου ευχαρίστηση. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κώστα και στον Αργύρη και την Κυριακή θα είμαστε και πάλι εδώ. Αποχώρησα αλλά δε θα λείψω μιας και είναι ο τελικός και θα χορέψουμε όλοι μας και πάλι» δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη μετά το τέλος στο Queen.gr.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια εμφάνιση έκπληξη της sexy Μαίρης Συνατσάκη, η οποία χόρεψε τσα-τσα στην πίστα του "Dancing" με τον καβαλιέρο που είχε φέτος η Ναταλία Δραγούμη. Επίσης πρέπει να σταθούμε στον χορό του Κώστα και της Μαρίας Αντιμησάρη που όταν ήρθε η ώρα της βαθμολογίας τους, ένα λάθος του κριτή Αλέξη Κωστάλα, έκανε επιτροπή και διαγωνιζόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια μετά το 2 που τους έβαλε. Στα όμορφα στιγμιότυπα και ο χορός των δύο γκεστ, του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν απ' το κοινό αλλά όχι από τους κριτές. Αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Στον τελικό θα δούμε πολλές εκπλήξεις όπως συνηθίζεται να υπόσχονται οι συμμετέχοντες και παραμένει ένα ερωτηματικό αν θα χορέψει η κριτική επιτροπή και η Ζέτα Μακρυπούλια.