Wind of change: Η Katy Perry άλλαξε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Wind of change: Η Katy Perry άλλαξε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη

Και κούκλα

Εδώ και περίπου δύο χρόνια η Katy Perry κυκλοφορεί με αγορίστικο μαλλί, το οποίο ομολογουμένως ήταν μία από τις αλλαγές της που μας είχε σοκάρει πολύ όταν την έκανε. Και όπως συμβαίνει συνήθως, όταν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνηθίζεις κάποιον με ένα συγκεκριμένο στυλ, δυσκολεύεσαι να σκεφτείς πώς ήταν πριν ή πώς θα είναι αν τον δεις με κάτι διαφορετικό.

Κι ένα τέτοιο σοκ πάθαμε, όταν είδαμε τη φωτογραφία που ανέβασε η Katy Perry στο Instagram account της, με την καινούργια αλλαγή στο look της. Ξέχνα την Katy που ήξερες, γιατί με το νέο της look όχι είναι απλά αγνώριστη, είναι και μία κούκλα. Η τραγουδίστρια άλλαξε τα μαλλιά της και από κοντά αγορίστικα πλέον είναι ξανθά (όπως και πριν) αλλά μακριά.

Και όταν λέμε μακριά οκ, δεν εννοούμε μέχρι την μέση, έχουν όμως ένα σεβαστό μήκος και είναι αρκετά πιο μακριά από αυτό που είχε πριν. Και φυσικά τα σχόλια που έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτησή της έλεγαν πόσο αγνώριστη είναι και πόσο πιο νέα δείχνει με αυτό το hair look (όχι πως είναι και μεγάλη δηλαδή). Εάν πάντως μας ζητούσε κάποιος να ψηφίσουμε ανάμεσα στα δύο looks θα διαλέγαμε ξεκάθαρα το καινούργιο της.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.