Η Kylie Jenner αντέγραψε την Kim στο πάρτι της Kourtney ή είναι ιδέα μας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner αντέγραψε την Kim στο πάρτι της Kourtney ή είναι ιδέα μας;

Επίσης τι συμβαίνει με τους γλουτούς της;

Η Kourtney Kardashian έγινε στις 18 Απριλίου 40 ετών και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα πάρτι για το οποίο θα συζητάμε για καιρό. Όλες οι διάσημες αδερφές Kardashian βρέθηκαν σε αυτό, στο οποίο μάλιστα τραγούδησαν προς τιμήν της και ο Robin Thicke με τη Sia. Και μετά την τούρτα και το πάρτι υπερπαραγωγή βλέπουμε την Kylie Jenner, η οποία ναι μεν ήταν πολύ sexy μας θύμιζε όμως κάτι.

Το total look της νεαρής Jenner έμοιαζε αρκετά με το outfit της Kim Kardashian στο περσινό Met Gala. Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, να σου πούμε πως η 37χρονη star φορούσε ένα ολόχρυσο μεταλλικό φόρεμα και είχε πιασμένα τα μαλλιά της στο λεγόμενο «λίγα πάνω λίγα κάτω». Και η Kylie στο πάρτι της αδερφής της ήταν ακριβώς έτσι.

Φορούσε κι εκείνη ένα χρυσό σύνολο (φούστα μακριά με μπούστο) και είχε τα μαλλιά της πιασμένα ακριβώς στο ίδιο στυλ. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Kylie προσπάθησε να μοιάσει στην Kim ή ήταν απλά μια σύμπτωση, όμως η ομοιότητα τους ήταν απίστευτη για μία ακόμη φορά. Και λέμε για μία ακόμη φορά, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες των Kim, Khloe και Kylie και δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ποια είναι ποια.

By the way, παρατήρησες κάτι περίεργο με τους γλουτούς της; Δεν σου φάνηκε κι εσένα σαν να έγιναν ξαφνικά μεγαλύτεροι;

Δες το βίντεο και πες μας, δεν μοιάζουν πολύ με αυτό το στυλ;


https://www.instagram.com/p/BwcaImcAacS