Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τον Bradley Cooper και την Lady Gaga τελευταία

Πατούλια Κατερίνα
Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τον Bradley Cooper και την Lady Gaga τελευταία

Ποια σχέση έχουν οι πρωταγωνιστές του «A Star is Born»

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από το βράδυ των βραβείων Oscar όπου η Lady Gaga και ο Bradley Cooper έγιναν το θέμα συζήτησης όλου του πλανήτη με την φλογερή ερμηνεία τους.

Δύο μήνες λοιπόν στους οποίου συνέβη το εξαιρετικό: Ο Cooper και η Gaga έκοψαν κάθε επαφή και σύμφωνα με πηγή του αμερικάνικου People, ο Bradley αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά του πάνω απ’ όλα:

«Από τα Oscars και μετά ο Bradley αφοσιώθηκε στην οικογένειά του. Τις περισσότερες ημέρες απλά κάνει δραστηριότητες με την κόρη του Lea και την Irina Shayk».

Κι όχι μόνο. Η πηγή συνέχισε περιέργως και εξήγησε πως ο Cooper δεν έχει δει καθόλου από κοντά την Gaga κι εκεί μας μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά. Η πηγή εξήγησε πως οι fans των δύο πρωταγωνιστών του A Star is Born βγήκαν εκτός ελέγχου μετά τα βραβεία και η Gaga αναγκάστηκε να εξηγήσει πως επέλεξε να δείξει ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ της ίδιας και του Cooper, μιλώντας στο σόου του Jimmy Kimmel.



Φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στην αγκαλιά του Avenger Christian Carino ο Cooper κάνει βόλτες με την οικογένειά του.