Χούφτωστην, Justin, χούφτωστην

Χούφτωστην, Justin, χούφτωστην

Στα χτεσινοβραδινά MTV Movie Awards, o Justin Timberlake έδειξε πόσο φιλική και πλατωνική είναι η σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του Mila Kunis, κατά τέτοιο τρόπο που κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει.

Χτες το βράδυ απονεμήθηκαν για άλλη μια χρονιά τα καθιερωμένα βραβεία του κοινού του MTV για τον κινηματογράφο, τα MTV Movie Awards, συγκεντρώνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη στιγμή στο Hollywood.

Δύο από αυτά, ο Justin Timberlake και η Mila Kunis, οι οποίοι εκτός των άλλων συμπρωταγωνιστούν στην επικείμενη ταινία «Friends With Benefits», ήταν οι παρουσιαστές για το βραβείο που απονεμήθηκε στον Robert Pattinson. Οι δύο ηθοποιοί, όμως, πέρα από την παρουσίαση του βραβείου, άδραξαν την ευκαιρία της εμφάνισής τους μπροστά σε τόσο κόσμο, για να ξεκαθαρίσουν μια καλή σχετικά με τη φήμη που τους ήθελε ζευγάρι στη ζωή. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό σκετσάκι, που άφησε το κοινό έκπληκτο.

«Μπορεί να παίζουμε στην ταινία "Friends With Benefits", αλλά δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι», άρχισε να λέει ο Justin στο κοινό, για να συμπληρώσει η Kunis «Είμαστε σαν αδέρφια».
Και για να δείξουν έμπρακτα την «αδερφική» τους σχέση, ο Timberlake χούφτωσε το στήθος της Kunis, λέγοντας «Έχουμε μια εντελώς πλατωνική σχέση γι' αυτό κι εγώ μπορώ να κάνω αυτό», ενώ την ίδια στιγμή η Kunis χούφτωνε τα γεννητικά του όργανα.

Οι περισσότεροι αντιμετώπισαν με χιούμορ αυτή τη παράσταση των ηθοποιών, αν και βρέθηκαν ορισμένοι που θεώρησαν πως ο Timberlake και η Kunis το παρατράβηξαν. Βέβαια, όταν ξεκινάς φήμες για δύο ανθρώπους και τρυπώνεις στη προσωπική τους ζωή χωρίς να σε αφορά, καλό είναι να περιμένεις αντίποινα, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με δύο άτομα που διαθέτουν αρκετό χιούμορ.