Η μαμά της Meghan Markle έκανε την κίνηση ματ για τη γέννα της Meghan

Νατάσσα Σχοινά
Η μαμά της Meghan Markle έκανε την κίνηση ματ για τη γέννα της Meghan

Σα να έχουν μαζευτεί πολλά στοιχεία που παραπέμπουν στο ότι η γέννα έχει γίνει

Όταν η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν την απόφαση τους να κρατήσουν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μερικές μέρες ώστε να χαρούν τις πρώτες τους οικογενειακές στιγμές, προξένησαν μεγάλη απογοήτευση στα πλήθη του κόσμου που περιμένουν πώς και πώς τα χαρμόσυνα νέα. Τότε, λοιπόν, ξεκίνησε ένα ατελείωτο και διεξοδικό «κυνήγι» στοιχείων που να υποδεικνύουν ότι το νέο βασιλικό μέλος έχει φτάσει.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, σα να μαζεύονται πολλά στοιχεία που να κινούνται σε αυτή τη λογική. Και τι εννοούμε; Χτες, κατά την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, όλη η βασιλική οικογένεια παρευρέθηκε στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, εκτός από ένα μέλος… τη Meghan. Πώς γίνεται να λείψει η Δούκισσα από ένα τόσο μεγάλο γεγονός; Όπως καταλαβαίνεις, όλοι υπέθεσαν ότι προφανώς αυτό συνέβη, καθώς έχει ήδη γεννήσει.

Τώρα, όμως, στο παραπάνω έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι η μαμά της Δούκισσας του Sussex, Doria Ragland, έφτασε στην Αγγλία από το Los Angeles, όπως αναφέρει το ET. Από τη μία, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τοκετός είναι μία ανάσα μακριά, όμως, από την άλλη, δεν αποκλείεται και το γεγονός η Meghan να γέννησε και η Doria να έσπευσε να καλωσορίσει το εγγόνι της.

Προς το παρόν και μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι, για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.