Η πρεμιέρα του β’ κύκλου του GNTM έρχεται… πολύ νωρίτερα απ’ όσο νόμιζες

Νατάσσα Σχοινά
Η πρεμιέρα του β’ κύκλου του GNTM έρχεται… πολύ νωρίτερα απ’ όσο νόμιζες

Τι έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο β’ κύκλος του Greece’s Next Top Model είναι πλέον γεγονός και το σόου που αποτέλεσε την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η κριτική επιτροπή (Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός) ετοιμάζονται να ξανακαθίσουν στις καρέκλες των κριτών, να δουν τα νέα υποψήφια κορίτσια και μαζί να σου δώσουν διασκεδαστικές στιγμές, όπως και στον πρώτο κύκλο.

Εκεί που νομίζαμε ότι ο β’ κύκλος θα αργούσε να φτάσει στην τηλεόραση, αφού ο πρώτος τελείωσε μόλις πριν λίγους μήνες, τον Δεκέμβριο, η Ηλιάνα έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο είχε ένα βίντεο για το GNTM και δίπλα το caption:

«Coming sooner than you thought» («Έρχεται πιο σύντομα απ’ όσο πιστεύατε»)

Στη συνέχεια δε διευκρίνιζε κάτι άλλο σχετικό με την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει την άφιξή του το σόου, όμως, για να έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ της, μάλλον είναι κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό που έχει μαθευτεί είναι ότι το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι μεγάλο, άρα έχουμε να περιμένουμε πλούσιο υλικό.

https://www.instagram.com/p/Bwef2wdIi2H/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading