Αυτή η είδηση για τον γάμο Brad Pitt-Jennifer Aniston είναι ό,τι πιο αστείο διαβάσαμε σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η είδηση για τον γάμο Brad Pitt-Jennifer Aniston είναι ό,τι πιο αστείο διαβάσαμε σήμερα

Ούτε πρωταπριλιά να ήταν

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον χωρισμό της Jennifer Aniston και του Justin Theroux και σχεδόν τρία από τότε που χώρισε και η Angelina Jolie με τον Brad Pitt. Και το ένα και μοναδικό πράγμα που ακούγεται εδώ και έναν χρόνο (plus) είναι η επανασύνδεση της Jenn με τον πρώην σύζυγό της. Sites, εξώφυλλα περιοδικών και tabloids ανέφεραν συνεχώς για την επανασύνδεση του ζευγαριού, με αυτήν όμως να μην γίνεται ποτέ πραγματικότητα.

Και πάνω που νομίζαμε πως αυτό το θέμα έχει κλείσει πια οριστικά έρχεται το δημοσίευμα από ξένο site, που θέλει τη Jennifer Aniston και τον Brad Pitt να παντρεύονται μιας και είναι πλέον single και οι δύο, και απλά γελάσαμε πολύ. Μα πραγματικά έχεις διαβάσει κάτι καλύτερο από αυτό;

Βέβαια το ακόμη πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως το ζευγάρι έχει ήδη στείλει σε φίλους και γνωστούς τα λεγόμενα «save the date» και ως ημερομηνία του γάμου τους φαίνεται η 29η Ιουλίου. «Η Jennifer τα έχει όλα έτοιμα και μετά από όλα αυτά που έχει περάσει δεν θέλει πολλές φαμφάρες αλλά θέλουν να γιορτάσουν το γεγονός πως είναι σε θέση να παντρευτούν νόμιμα ξανά. Για τον λόγο αυτό έχουν μισθώσει οκτώ πολυτελείς ιδιωτικές βίλες στο θέρετρο για τους κοντινούς φίλους τους και θα παντρευτούν ξανά στην παραλία στις 29 Ιουλίου - ακριβώς 19 χρόνια μετά τον πρώτο τους γάμο στο Malibu.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει ένα απλό, αλλά κομψό φόρεμα Versace, και έχει ζητήσει από την Courteney Cox να γίνει η κυρία επί των τιμών της. Ο Brad από την άλλη το ζήτησε αυτό στον George Clooney με τα δίδυμά του Ella και Alexander να είναι τα παρανυφάκια τους», αναφέρει μια πηγή.

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε από όλο αυτό, όμως πραγματικά δε έχουμε διαβάσει τίποτα πιο αστείο.