Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό: Οι φωτογραφίες με τις πατερίτσες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό: Οι φωτογραφίες με τις πατερίτσες

Μα τι της συνέβη;

Το συγκεκριμένο ζευγάρι του Hollywood είναι από αυτά που κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους και βλέπουμε πάρα πολύ σπάνια σε κοινές δημόσιες επίσημες (ή και μη) εμφανίσεις. Παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι και ακόμη προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε πως ο γόης του Hollywood δεν είναι πια single. Οι δυο τους κάνουν πολύ σπάνιες εμφανίσεις, είναι όμως ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και ας υπάρχουν διαφωνίες εδώ μεταξύ μας για το αν ταιριάζουν ή όχι.

Η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender φαίνονται να είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται όταν τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός. Μπορεί να μην εκδηλώνονται μπροστά στην κάμερα, όμως τα βλέμματα και οι χειρονομίες μαρτυρούν τα πάντα. Και τώρα που νεαρή ηθοποιός βιώνει έναν τραυματισμό, ο Michael δεν φεύγει από δίπλα της.

Ο φακός τους τσάκωσε τη στιγμή που έβγαιναν από ένα ταξί φτάνοντας έξω από το ξενοδοχείο τους Merrion Hotel στο Δουβλίνο. Η Alicia ήταν αρκετά casual ντυμένη, σε τέτοιο σημείο που πραγματικά μας άφησε άφωνες με την εμφάνισή της, και περπατούσε στηριζόμενη σε πατερίτσες. Δεν φάνηκε να έχει χτυπήσει σε κάποιο από τα δύο της πόδια σοβαρά, όχι φανερά τουλάχιστον, όμως ο σύζυγός της ήταν εκεί δίπλα της βράχος.

Ελπίζουμε να μην της έχει συμβεί κάτι σοβαρό και να αφήσει τις πατερίτσες σπίτι σύντομα.

Με πληροφορίες από τη DailyMail

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr