Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Τι είχαν πει για τον χωρισμό τους;

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Τι είχαν πει για τον χωρισμό τους;

Οι δηλώσεις του Θοδωρή και της Σίσσυς για τους τσακωμούς τους.

Χθες το απόγευμα, ενημερωθήκαμε μέσω Instagram πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χωρίζουν. Οι δυο τους έπειτα από 13 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να συνεχίσουν να αγαπούν εξίσου το ίδιο τα παιδιά τους. Θα μείνουν ενωμένοι και αγαπημένοι για τους γιους τους.

Το πρώην ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί με το Νίκο Κοκλώνη το 2018 στο Νεπάλ και πλέον η συνέντευξη αυτή θεωρείται προφητική, όπως γράφτηκε τις τελευταίες ώρες. Ο παρουσιαστής τους είχε ρωτήσει αν υπάρχει κάτι που θα τους οδηγούσε στο να μη μιλάει ο ένας στον άλλο και o Μαραντίνης είχε απαντήσει:«Η σχέση μας είναι φωτιά με φωτιά»

Η Σίσσυ Χρηστίδου,όμως, συμπλήρωσε: «Έχουμε πει σε φάσεις να χωρίσουμε αλλά δε νομίζω ότι ο Θοδωρής μου έχει δώσει σημασία. Ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε αυτό. Εγώ έχω φτάσει να πω κουβέντες αλλά ποτέ να το κάνω πράξη».

Στο φετινό ταξίδι της ταξίδι όμως η Σίσσυ δήλωσε στο Νίκο Κοκλώνη: «Εκείνος είναι λίγο πιο ζηλιάρης, αλλά εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας έχει στοιχεία πολύ έντονα μιας σχέσης που είναι στην αρχή της. Και είναι πολλά χρόνια αυτά τα στοιχεία που δεν φεύγουν. Είναι εκεί γύρω. Αλλά υπήρχανε δύσκολες στιγμές. Οι σχέσεις έτσι είναι οι ανθρώπινες. Έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Υπήρχανε πάρα πολλές φορές που φτάσαμε στα όρια μας και εγώ και εκείνος απ’ τη δική του πλευρά και παλεύουμε γι’ αυτή την σχέση, γιατί ο στόχος μας είναι να’ μαστε μαζί».

Τέλος, η παρουσιάστια είχε μιλήσει και στον Πέτρο Κωστόπουλο για τους τσακωμούς τους.