Η εξέλιξη στον χωρισμό της Adele και η μεγάλη ήττα που δέχτηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εξέλιξη στον χωρισμό της Adele και η μεγάλη ήττα που δέχτηκε

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η είδηση του χωρισμού της Adele, με τον σύζυγό της Simon Konecki, έπειτα από τρία χρόνια έγγαμου βίου και οκτώ χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2011 και το καλοκαίρι του 2012 ανακοίνωσαν πως πρόκειται να γίνουν γονείς. Στα τέλη του 2016 (και αρχές του 2017) άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως έχουν παντρευτεί κρυφά, με την τραγουδίστρια να επιβεβαιώνει την είδηση στον λόγο που έβγαλε στα Grammy εκείνη τη χρονιά.

Οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και σε καμία περίπτωση δεν θα πιστεύαμε πως θα χώριζαν. Να που όμως συνέβη και τώρα η Adele βιώνει ίσως από τις μεγαλύτερες ήττες της ever. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο πρώην σύζυγός της, Simon Konecki μπορεί με βάση το νόμο της Καλιφόρνια να διεκδικήσει τη μισή περιουσία της τραγουδίστριας, και αυτό γιατί δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Adele στην περσινή λίστα του Forbes για τους πλούσιους κάτω των 30 ετών ήταν στην κορυφή, με περιουσία 160 εκατομμύρια ευρώ. Poor Adele!