Το μυστήριο post της Khloe Kardashian που αποκάλυψε τη σχέση της με τον Tristan Thompson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστήριο post της Khloe Kardashian που αποκάλυψε τη σχέση της με τον Tristan Thompson

Τι ανέβασε η reality star;

Η Khloe Kardashian μετράει περίπου δύο μήνες χωρισμένη, όμως τα post γεμάτα μυστήριο που ανέβαζε στο Instagram account της εξακολουθούν να εμφανίζονται μέρα παρά μέρα. Σχεδόν θα λέγαμε πως παραδίδει μαθήματα online life-coaching, με όλα αυτά που ανεβάζει κάθε τόσο, όμως δεν μπορούμε να μη δώσουμε σημασία σε αυτά.

Μετά και τα γενέθλια της κόρης της, όπου είδαμε το πόσο «επιθετική» ήταν απέναντι στον πρώην της, η Khloe ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία αποκάλυψε το πώς ακριβώς αισθάνεται για τη σχέση της μαζί του και όλα αυτά τα συναισθήματα που πραγματικά της δημιούργησε. Με μια ματιά πάντως καταλάβαμε πως η 34χρονη ήταν πραγματικά ερωτευμένη μαζί του και τον αγαπούσε και θα μπορούσε πράγματι να του έχει συγχωρήσει την πρώτη απιστία, προκειμένου να καταφέρουν να είναι μαζί.

«Το πιο στενάχωρο πράγμα της ιστορίας μας, είναι πως θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει να δουλέψει. Εάν νοιαζόσουν για εμένα, όπως νοιαζόμουν εγώ για εσένα, θα είχες παλέψει για μένα, όμως δεν το έκανες. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο. Ήμουν σωστή όλες τις φορές που σου είπα πως σε αγαπούσα περισσότερο, κι εσύ πάντα το αρνιόσουν κι έλεγες πως με αγαπάς πιο πολύ. Τώρα όμως ξέρουμε και οι δύο».

Αυτά έγραφε το σημείωμα της Khloe, το οποίο κάτω κάτω έγραφε και μία ώρα, η οποία όμως δεν ξέρουμε αν είναι η ώρα που εκείνη έγραψε το σημείωμα ή το πήρε από κάποιον άλλο έχοντας αυτή την ώρα. Όπως και να ‘χει αντικατοπτρίζει τέλεια τη σχέση της με τον Tristan και τα συναισθήματά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr