Το Τατουάζ: Επανασύνδεση - έκπληξη- στο επόμενο επεισόδιο.Μαντεύεις;

Το Τατουάζ: Επανασύνδεση - έκπληξη- στο επόμενο επεισόδιο.Μαντεύεις;

Ποιοι ηθοποιοί στο «Τατουάζ» είναι ξανά μαζί;

Λόγω Πάσχα θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι το επόμενο επεισόδιο του Τατουάζ. Η τηλεοπτική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας την Τρίτη του Πάσχα, 30 Απριλίου αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικά hints.

Δες αρχικά τι έγινε εχθές



Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης;

Ο «κακός» εαυτός του Σωκράτη αρχίζει να παίρνει το πάνω χέρι και ο Σωκράτης νιώθει ότι σιγά σιγά χάνει κάθε έλεγχο. Η ύποπτη καθυστέρηση του Στέφανου οδηγεί την Όλγα σε βιαστικά συμπεράσματα και ο πρώτος καυγάς ζήλιας ξεσπά ανάμεσα στο ζευγάρι. Παράλληλα η Λήδα συνεχίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Η Τατιάνα εξομολογείται στην Αθηνά το προσωπικό της αδιέξοδο με τον Τόνυ. Ο Σέκερης πιέζει την Αμαλία να επισκεφθεί έναν νευρολόγο, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Παύλος εξακολουθεί να «παιδεύει» την Μάρθα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του Θεοχάρη. Η Αφροδίτη κάνει μια νέα γνωριμία μέσω facebook που την αναστατώνει. Η Μαργκώ επαναπροσεγγίζει τον Πέτρο και συνειδητοποιεί πως ακόμα τον επηρεάζει.. Ο Ορφέας αρχίζει να ψάχνει τον Λευτέρη, τον πρώην συγκρατούμενό του..

Η Αθηνά ζητά από τον Σωκράτη να μετακομίσει μαζί της μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά και να βρει ένα νέο σπίτι. Ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να διατηρήσουν την φλόγα αναμμένη, αλλά το παρελθόν και οι αμφιβολίες τους οδηγούν σε αδιέξοδο. Ο Πέτρος πέφτει για μια ακόμη φορά στα δίχτυα της Μαργκώ ανήμπορος να αντισταθεί στη γοητεία της. Ο Ορφέας εντοπίζει τον Λευτέρη, αλλά εκείνος δεν θέλει καμία παρτίδα μαζί του. Η Άννα καλεί την Αθηνά στην Αίγινα, ενώ ο Παύλος ετοιμάζεται για μια ξέφρενη νύχτα στα μπουζούκια! Η Όλγα βλέπει το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον της Νίκης για τον Στέφανο, αλλά προς το παρόν κρατά ουδέτερη στάση. Ο Αντώνης καταγγέλλει την εξαφάνιση της θείας του στην αστυνομία…