Jennifer Garner: Δε θα πιστέψεις τι της λένε τα παιδιά της όταν τη βλέπουν βαμμένη

Jennifer Garner: Δε θα πιστέψεις τι της λένε τα παιδιά της όταν τη βλέπουν βαμμένη

Αστείο και γλυκό μαζί

Όπως σε πληροφορήσαμε, η διάσημη ηθοποιός που ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2019 δεν είναι άλλη από τη Jennifer Garner. Η γνωστή Χολιγουντιανή ηθοποιός, πέρα από πολύ ταλαντούχα στον χώρο της υποκριτικής, είναι και μία υπέροχη μαμά, που φαίνεται να έχει πολύ στενή σχέση με τα παιδιά της, Violet (14 χρονών), Seraphina (10 χρονών) και Samuel (7 χρονών), που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck.

Τα παιδιά της, λοιπόν, δεν ενθουσιάζονται στην ιδέα του η μαμά τους να είναι βαμμένη και πολύ «φτιαγμένη», ένα γεγονός που συμβαίνει όπως και να ‘χει λόγω της δουλειά της. Μάλιστα, όχι απλά δεν ενθουσιάζονται, αλλά με το που τη βλέπουν επιστρέφοντας από τη δουλειά, της λένε να αφήσει όλο το glam πίσω της και να επιστρέψει στο καθημερινό και πιο απλό της look. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε στο αμερικανικό People:

«Με κοιτάνε και μου λένε ‘Μπορείς να πλύνεις το πρόσωπό σου; Μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου αλογοουρά και να βάλεις τα γυαλιά και τη φόρμα σου;’ Και βλέπω το κομπλιμέντο σε αυτό. Απλά θέλουν να μοιάζω με μαμά»

Έτσι, τα παιδιά της ψηφίζουν no makeup look για τη μαμά τους και δεν τους αδικούμε, αφού η διάσημη ηθοποιός είναι όμορφη ακόμα κι όταν είναι εντελώς φυσική.