Ο Johnny Depp παντρεύεται μια 20χρονη χορεύτρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Johnny Depp παντρεύεται μια 20χρονη χορεύτρια

Και δεν είναι φάρσα

Μπορεί ο Johnny Depp να βρίσκεται στα μαχαίρια το τελευταίο διάστημα με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, η οποία τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία, ζητώντας της αποζημίωση για ηθική αποκατάσταση και όχι μόνο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παράλληλα δεν κοιτάζει και την προσωπική του ζωή.

Την κοιτάζει και μάλιστα πολύ, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο αστέρας του Hollywood έχει γνωρίζει μια 20χρονη Ρωσίδα χορεύτρια την οποία και σχεδιάζει να παντρευτεί. Ναι, ναι καλά διάβασες. Ο 55χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκε με μυστηριώδη γυναίκα αγνώστων –τότε- λοιπών στοιχείων νωρίτερα μέσα στον χρόνο σε τρυφερά τετ-α-τετ και σήμερα μαθαίνουμε όχι μόνο το όνομά της, αλλά και πως σκοπεύει να την παντρευτεί.

Η DailyMail αναφέρει πως η 20χρονη καλλονή είναι η Polina, χορεύτρια και χορογράφος από το St. Petersburg και για την ώρα μένει μαζί με τον ηθοποιό στην έπαυλή του στο Sunset Boulevard. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Polina γνώρισε τον Johnny σε ένα πάρτι στο Los Angeles, τον ερωτεύτηκε κι έκτοτε μένουν μαζί. Ακούγεται μάλιστα πως ο 55χρονος σκοπεύει να την παντρευτεί. Τι εννοείς έχουν 35χρόνια διαφορά; Ποιος νοιάζεται για τις ηλικίες όταν είναι ερωτευμένος;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr