Υπάρχει κάτι που άγχωσε την κολλητή της Meghan Markle και έχει να κάνει με το μωρό που θα έρθει

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει κάτι που άγχωσε την κολλητή της Meghan Markle και έχει να κάνει με το μωρό που θα έρθει

Η κολλητή της Meghan μίλησε για το άγχος που πέρασε

Ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση της γέννησης του παιδιού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry και μόλις χθες η κολλητή της Markle, Serena Williams αποκάλυψε όσα έγιναν στο baby shower της δούκισσας στη Νέα Υόρκη.

Η διάσημη τενίστρια μίλησε για το baby shower που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στο οποίο το παρόν έδωσαν πολλές φίλες όπως η Amal Clooney, η Jessica Mulroney, η Misha Nonoo, η Abigail Spencer και φυσικά η ίδια η Meghan με την Serena.

Όπως αποκάλυψε στο Business of Fashion, η William ήταν εκείνη που διοργάνωσε το μεγάλο πάρτι προς τιμήν του μωρού που θα έρθει και το στρες που ένιωσε ήταν μεγάλο:
«Το να διοργανώσεις ένα τέτοιο γεγονός απαιτεί μεγάλο κόπο. Είμαι τελειομανής και ήθελα όλα να είναι τέλεια. Έκανα πάρα πολλά ειδικά τις τελευταίες ημέρες πριν το baby shower και το στρες ήταν μεγάλο», τόνισε η Williams.



Η Meghan και η Serena ήταν φίλες για πολύ καιρό και γνωρίστηκαν το 2010, στο Super Bowl ενώ η Williams δεν έλειψε από το γάμο της κολλητής της πέρσι τον Μάϊο.

Η Serena τονίζει σε κάθε της συνέντευξη πως η Markle δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρότι είναι πια μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και σύζυγος ενός από τους πιο διάσημους πρίγκιπες στον πλανήτη.