Η στιλίστρια της Amber Heard αρνείται την κακοποίηση της ηθοποιού κι υποστηρίζει τον Johnny Depp

Η στιλίστρια της Amber Heard αρνείται την κακοποίηση της ηθοποιού κι υποστηρίζει τον Johnny Depp

Δες τι είπε για τα μαυρισμένα μάτια της ηθοποιού

Η διαμάχη της Amber Heard και του Johnny Depp σχετικά με την κακοποίηση που ισχυρίζεται η ηθοποιός ότι δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της δεν έχει τελειωμό. Ο μεγάλος σταρ πρόσφατα ξεκίνησε δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση από την πλευρά της Amber, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όλη η ιστορία αποτελεί προϊόν της φαντασίας της. Η ηθοποιός, από την άλλη, κατέθεσε στο δικαστήριο ακόμα και φωτογραφικό υλικό όπου έδειχνε τους μώλωπές της σαν πειστήρια της κακοποίησής της.

Τώρα, όμως, η στιλίστρια της Amber, Samantha McMillen, έρχεται να πάρει το μέρος του Depp διαψεύδοντας ένα περιστατικό που είχε περιγράψει η ηθοποιός ως ένα ακόμα συμβάν της ενδοοικογενειακής βίας που δέχτηκε. Η McMillen, λοιπόν, σύμφωνα με το Hollywood Life, αναφέρει ότι η Amber μία μέρα της είχε πει ότι έχει μαυρισμένα μάτια καθώς πήγαινε να μιλήσει σε ένα talk show, όμως, όταν την είδε την ίδια μέρα πιο μετά, η ηθοποιός δεν είχε κανέναν τραυματισμό.

Αυτό συνέβη στις 16 Δεκεμβρίου του 2015, ενώ, μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε στο αμερικανικό People ότι το προηγούμενο βράδυ (15 Δεκεμβρίου) ο Depp την είχε χτυπήσει. Στα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε το Μέσο αναφέρεται:

«Στις 16 Δεκεμβρίου, 2015, πέρασα μεγάλο μέρος της μέρας και του απογεύματος με την Amber Heard, προετοιμάζοντάς τη για να εμφανιστεί στο σόου του James Corden. Την είδα κατά τη διάρκεια της μέρας της 16ης Δεκεμβρίου του 2015, σε καλό φωτισμό, σε κοντινή απόσταση, χωρίς να φοράει makeup. Κατά τη διάρκεια της ημέρας της 16ης Δεκεμβρίου του 2015, μπορούσα καθαρά να δω ότι η Amber Heard δεν είχε ορατά σημάδια, μελανιές, κοψίματα ή χτυπήματα στο πρόσωπό της ή σε κάποιο άλλο μέρος του σώματός της»

Δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει η όλη υπόθεση αλλά το σίγουρο είναι ότι ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.