Ακόμα ένας βασιλικός γάμος στο ίδιο μέρος που παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Harry και ξέρουμε καλά τη νύφη

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένας βασιλικός γάμος στο ίδιο μέρος που παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Harry και ξέρουμε καλά τη νύφη

Τρίτος royal γάμος μέσα σε ένα χρόνο

Είναι σαφές πια πως το τρίτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου είναι προορισμένο για royal γάμους.

Μέσα σε έναν χρόνο, έχουμε ακόμα έναν πριγκιπικό γάμο και πάλι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor και μάλιστα στις 18 Μαΐου, μία ημέρα πριν την επέτειο για τον ένα χρόνο γάμου της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry.

Νύφη θα ντυθεί η Lady Gabriella Windsor και γαμπρός ο Thomas Kingston. Η Gabriella είναι 38 ετών και είναι κόρη ενός εκ των ξαδερφών της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Michael of Kent, ο οποίος είναι 51ος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, φυσικά για γίνει 52ος μόλις γεννηθεί το παιδί του πρίγκιπα Harry.

H γαμήλια δεξίωση θα λάβει χώρα στο Frogmore House όπως συνέβη και στο γάμο του Harry, πολύ κοντά δηλαδή και στο σπίτι του πρίγκιπα με την Meghan Markle και το μωρό τους που μέχρι τότε θα έχει έρθει στον κόσμο.

Βέβαια, το παλάτι επιβεβαιώνει πως μιλάμε για έναν πριβέ γάμο μόνο για φίλους και συγγενείς χωρίς ταξίδι με άμαξα και κόσμο έξω από την εκκλησία όπως συνέβη στο γάμο του Harry αλλά και της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Jack Brooksbank τον περασμένο Οκτώβριο.

Αν δεν θυμάσαι ποια είναι η Lady Gabriella, να σου πούμε πως έκανε παρέα με τους δύο πρίγκιπες William και Harry, από μικρή και ήταν στο ίδιο μπαλκόνι στο Trooping of the Colour, τότε που ο Harry είχε κάνει την επική γκριμάτσα ενώ η μαμά του Diana τον κρατούσε αγκαλιά. Δες την παρακάτω.