Τα είπε όλα για το χωρισμό η Χρηστίδου σε 5 λεπτά: «Είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση»

Πατούλια Κατερίνα
Τα είπε όλα για το χωρισμό η Χρηστίδου σε 5 λεπτά: «Είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση»

80.000 views μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε το βίντεο της παρουσιάστριας

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση που μας ξάφνιασε και επιλέγοντας να μιλήσει μέσα από το κανάλι της στο Youtube, η Σίσσυ Χρηστίδου τα είπε όλα για το χωρισμό της από το Θοδωρή Μαραντίνη.

Με βλέμμα πληγωμένο και κοιτώντας κατάματα το φακό, η Σίσσυ εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της, δηλώνοντας χαμένη:

«Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο.

Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω.
Κι όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία.



Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση και απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό.

Αυτή τη στιγμή είναι μετέωρο το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Είμαστε και οι δύο μπερδεμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτό γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν να είμαστε ένα και θέλουμε το χρόνο και τον χώρο για να δούμε πώς όλο αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει με έναν τρόπο ιδανικό για μας και για τα παιδιά μας, παραμένοντας οικογένεια», είπε η Σίσσυ με θλιμμένο βλέμμα.

Aξίζει να σημειωθεί πως πολλές φορές στη διάρκεια του πεντάλεπτου βίντεο, η Χρηστίδου μιλούσε στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, σαν να μιλάει εξ' ονόματος και του πρώην συζύγου της ενώ επίκεντρο της ζωής της από εδώ και μπρος θα είναι το καλό των γιων της.