Ο Justin Bieber προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε βιντεάκια με τη Selena Gomez

Πατούλια Κατερίνα
Ο Justin Bieber προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε βιντεάκια με τη Selena Gomez

Ο Bieber πήγαινε γυρεύοντας και βρήκε τον μπελά του

Όταν πας γυρεύοντας, κάπως έτσι την πατάς. Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin κάνουν διακοπές στις Μπαχάμες αυτή τη στιγμή αλλά το τι έχει συμβεί από χθες, δεν περιγράφεται.

Ο 25χρονος τραγουδιστής ήθελε να τρολάρει με ένα story όλους εκείνους που ενοχλούν την σύζυγό του Hailey τονίζοντας πως μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν λάθος το όνομά του. Αυτό που δεν πρόσεξε ήταν πως στην οθόνη του υπολογιστή του φαινόταν το ιστορικό των αναζητήσεών του στη Google.

Κάπου εκεί, τα τσιράκια του διαδικτύου είδαν πως στο ιστορικό του Bieber βρισκόταν και η εμφάνιση της Selena Gomez στην Coachella. Και κάπου εκεί ξεκίνησε το διαδικτυακό τρολάρισμα σε βάρος του Justin ο οποίος βρέθηκε να προσπαθεί μέσα από τέσσερα διαφορετικά σχόλια να εξηγήσει πως στο καλό βρέθηκε η Selena στον υπολογιστή του.




Ο Bieber υποστήριξε πως έψαχνε τη δική του εμφάνιση στην Coachella μαζί με την Ariana Grande και κάποιο από τα επόμενα στη σειρά βιντέκια ήταν εκείνο της Gomez, δικαιολογία που κανείς δεν μάσησε.
Λίγο αργότερα ο Justin ζήτησε από τον κόσμο να μην ψάχνει τόσο πολύ τα πράγματα και να μην μεγαλοποιεί το τίποτα αλλά κανείς μα κανείς δεν πείστηκε.