Βάλθηκαν να τους χωρίσουν: Το δημοσίευμα για το διαζύγιο των Clooney και η εγκυμοσύνη

Βάλθηκαν να τους χωρίσουν: Το δημοσίευμα για το διαζύγιο των Clooney και η εγκυμοσύνη

Γιατί υποτίθεται ότι χωρίζουν οι Clooney;

Ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Star αναφέρει με περίσσια σιγουριά πως ο George και η Amal Clooney παίρνουν διαζύγιο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο κι ενώ η Amal είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Σύμφωνα με τη Star, το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν τέσσερα χρόνια συνειδητοποίησαν πως δεν ταιριάζουν πια και ο ηθοποιός θέλει να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος ενώ η Αmal υποτίθεται πως λατρεύει την δημοσιότητα σε βαθμό που της έχει γίνει εμμονή.

«Όταν ο George ερωτεύτηκε την Amal, εκείνη ξεχώριζε με το πνεύμα της και την δουλειά της ως νομικός σύμβουλος ενώ πλέον η Clooney έχει κολλήσει με το Hollywood και θέλει να γίνει απλά μεγάλη star. Η συμπεριφορά αυτή έχει απογοητεύσει τον George που στον αγώνα της προεδρίας επιθυμούσε μια πιο προσγειωμένη σύζυγο στο πλευρό του.

Είχε θέσει τις ελπίδες του στην εμπειρία της Amal στο διεθνές δίκαιο και την πολιτική αλλά η σύζυγός του θέλει μόνο να ασχολείται με τον εαυτό της», τονίζει το δημοσίευμα.

Στο ίδιο δημοσίευμα η Amal υποτίθεται πως είναι έγκυος σε μια προσπάθεια να σώσει το γάμο της αλλά την ίδια στιγμή δεν θέλει να γίνει υποχείριο του George στην πολιτική του καριέρα.

Πάντως, ο Clooney έχει ήδη διαψεύσει την είδηση της υποψηφιότητας ενώ και η Amal έχει τονίσει πως δεν θα αποκτήσει άλλα παιδιά. Και οι δύο μαζί, λάνσαραν πρόσφατα μια εφαρμογή που σκοπό έχει να σταματήσει την νομική αδικία και τις κακοδικίες.



Δες και το εξώφυλλο του δημοσιεύματος παρακάτω