Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το πρώτο post στο Instagram και αναφέρεται στη Σίσσυ Χρηστίδου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το πρώτο post στο Instagram και αναφέρεται στη Σίσσυ Χρηστίδου

Δες τι ανέβασε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο της ελληνικής showbiz πριν από μερικές μέρες η είδηση πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 13 κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει ήδη τις πασχαλινές διακοπές με τα παιδιά της όπως είδαμε στο Instagram account της, όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία απολύτως αντίδραση από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας «έσπασε» τη σιωπή του στο Instagram και έκανε και το πρώτο του story, το οποίο απευθυνόταν φυσικά στην Σίσσυ. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο account του ένα story στο οποίο βρίσκεται στο αυτοκίνητο με το άλλο τους σκυλί, τη Layla και όπως καταλάβαμε πήγαινε να βρει την οικογένειά του.

«Ερχόμαστε Σίσσυ Χρηστίδου», έγραψε ταγκάροντας την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του και μας απέδειξε, πως πράγματι η απόφαση να χωρίσουν σαν ζευγάρι δεν επηρέασε τη ζωή τους σαν οικογένεια, οι οποίοι όπως είδαμε εν τέλει από το Instagram της Σίσσυ έκαναν μαζί ανάσταση.

Δες τη φωτογραφία με το story του Θοδωρή στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr