Η Kendall Jenner τρόλαρε την οικογένεια της με το πιο επικό meme για την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kendall Jenner τρόλαρε την οικογένεια της με το πιο επικό meme για την εγκυμοσύνη της

Η οικογενειακή φωτογραφία που σάρωσε τα likes

Δεν είναι καινούργιο το γεγονός πως ότι και αν κάνει η οικογένεια Kardashian γίνεται viral. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως και αυτή η φωτογραφία που ανέβασε η Kendall Jenner στο προφίλ της, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Η νεαρή καλλονή κοινοποίησε πριν από μερικές ημέρες μία φωτογραφία με την οικογένειά της, από την οποία έλειπε μόνο ο Rob Kardashian με την κόρη του Dream, όμως δεν ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση και σάρωσε τα likes.

Όπως θα δεις και όπως ξέρεις, η Kendall είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της, που δεν έχει παιδάκι. Και αυτό μάλλον φάνηκε κάπως περίεργο και στο ίδιο το μοντέλο που βρέθηκε να ποζάρει ανάμεσα στα αδέρφια της, τα οποία κρατούσαν στην αγκαλιά του τα παιδιά τους. Η Kendall τρόλαρε την οικογένεια της στο Instagram, με τον πιο αστείο τρόπο και φυσικά έγινε viral.

Στο επόμενο slide η Kendall είχε βάλει ένα meme το οποίο έδειχνε μια γυναίκα με μια πλαστική σακούλα στο πρόσωπό της, σα να παθαίνει ασφυξία. Το meme έγραφε: «Pregnacy is in the air» και η Kendall ήταν ξεκάθαρα η κοπέλα που πάθαινε την ασφυξία. Η ανάρτησή της συγκέντρωσε άπειρα likes, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασαν οι Kim Kardashian και Hailey Bieber. Μάλλον τη βρίσκουμε αλλεργική στις εγκυμοσύνες.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr