Ο πιο sexy άντρας του Hollywood παντρεύτηκε και ούτε το καταλάβαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο sexy άντρας του Hollywood παντρεύτηκε και ούτε το καταλάβαμε

Και το γλέντησε μέχρι τέλους

Ο διάσημος ηθοποιός ψηφίστηκε από το περιοδικό People ως ο πιο sexy άντρας του κόσμου για το 2018, ανάμεσα στους Jamie Dornan και Tom Hardy, και αν και οι αντίπαλοι ήταν αρκετά δυνατοί, πήρε δικαίως τον τίτλο. Στις 26 Απριλίου λοιπόν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και για περίπου δύο εικοσιτετράωρα κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Ο Idris Elba αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την καλή του Sabrina Dhowre σε ένα τριήμερο γλέντι στο Marrakesh. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ξενοδοχείο Ksar Char-Bagh, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς, σύμφωνα με τη DailyMail.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η νύφη επέλεξε δύο φορέματα και τα δύο Vera Wang, ενώ ο Idris επέλεξε ένα κοστούμι από Ozwald Boateng. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα στο Mandarin Oriental. Ο ηθοποιός έκανε πολλές καρδιές να ραγίσουν όταν γονάτισε και ζήτησε την αγαπημένη του σε γάμο κατά τη διάρκεια προβολής του σκηνοθετικού ντεμπούτου του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάρτιο του 2017 και από τότε είναι αχώριστοι, μέχρι που έφτασαν στο να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr