Ποια Kristen Stewart; Ο πραγματικός έρωτας του Pattinson είναι άλλος

Ποια Kristen Stewart; Ο πραγματικός έρωτας του Pattinson είναι άλλος

Και ο ηθοποιός δεν δίστασε να το δείξει χτες το βράδυ στα MTV Movie Awards.

Χτες το βράδυ υπήρξαν πολλά «σοκαριστικά» στιγμιότυπα στα βραβεία του MTV, απ' ότι φαίνεται. Και πως όχι, άλλωστε, όταν πρόκειται για τα βραβεία του νεανικού κοινού του δημοφιλούς καναλιού, όπου οι ηθοποιοί έχουν τη δυνατότητα να είναι πιο χαλαροί μεταξύ τους και η διάθεση για πλάκα και φάρσες είναι μεγαλύτερη.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η στιγμή για την απονομή του βραβείου για το «Καλύτερο Φιλί» σε ταινία και οι νικητές Robert Pattinson και Kristen Stewart ανέβηκαν στη σκηνή για να το παραλάβουν, όλοι περίμεναν πως θα δουν μια live αναπαράσταση της σκηνής από το πρωταγωνιστικό ζεύγος. Αντιθέτως, όμως, ο Pattinson δήλωσε πως δεν του βγαίνει να φιλήσει την Stewart και πως υπάρχει κάποιος άλλος στο κοινό που θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο ένα φιλί από αυτόν. Η Stewart μάλιστα τον ενθάρρυνε να πάει να βρει αυτό το πρόσωπο και έτσι o ηθοποιός κατέβηκε τρέχοντας από τη σκηνή στο αμφιθέατρο για να πέσει στην αγκαλιά... του Taylor Lautner. Ο τρίτος πρωταγωνιστής του «Twilight» έδειξε στην αρχή έκπληκτος, μάλλον όμως το διασκέδασε αρκετά αν κρίνουμε από την έκφρασή του στο τέλος του παθιασμένου φιλιού που αντάλλαξε με τον Pattinson.

Όταν ο «Edward» επέστρεψε στη σκηνή, πήγε να κάνει το ίδιο και στην Stewart, με τη διαφορά ωστόσο πως αυτή θα την έπαιρνε στα παρασκήνια για να της κάνει ότι είχε σκοπό να της κάνει.

Αφού αυτό το παιδί έχει τόσο χιούμορ και καλή διάθεση, γιατί βγαίνει τόσο κλαψιάρης στις συνεντεύξεις του; Δείτε το απόσπασμα από το MTV Movie Awards παρακάτω και θα αναρωτηθείτε το ίδιο.