Η αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού για τον χωρισμό της πριν ένα χρόνο μας συγκλόνισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού για τον χωρισμό της πριν ένα χρόνο μας συγκλόνισε

Τι παραδέχτηκε η ηθοποιός;

Ήταν περίπου τέτοια εποχή πέρυσι όταν το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε μέσα από ένα κοινό Instagram post πως αποφάσισε να χωρίσει. Και ήταν μία από τις πιο απρόσμενες ειδήσεις χωρισμού που ακούσαμε για το 2018. Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan αποφάσισαν να χωρίσουν, παραμένοντας ωστόσο φίλοι για χάρη της κόρης τους Everly.

Η αποκάλυψη που έκανε η Jenna Dewan όμως μας συγκλόνισε και ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά με τον χωρισμό της και πήγε να ζήσει στο Περού με μια φυλή για περίπου δύο εβδομάδες, προκειμένου να «γιατρέψει» την πληγή της από τον χωρισμό.

«Δεν είναι μυστικό, είχα μια πάρα πολύ δύσκολη και έντονη χρονιά, με πολλές αλλαγές. Είμαι χίπις στην καρδιά. Έχω αυτό το στυλ του αναζητητή. Μου αρέσει να κάνω πρακτικές και τελετουργίες και πράγματα που με συνδέουν με κάτι μεγαλύτερο και πιο όμορφο από τον εαυτό μου. Μέσα από αυτό βρήκα διάφορες τεχνικές που με βοήθησαν να ανταπεξέλθω σε αυτή την πραγματικά τρελή χρονιά».

Και είναι αλήθεια πως ποτέ δεν θα περιμέναμε μια τόσο τρομερή αντίδραση από την ίδια τη Jenna.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr