Eva Mendes & Ryan Gosling σε σπάνια έξοδο με τις κόρες τους μετά από καιρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Eva Mendes & Ryan Gosling σε σπάνια έξοδο με τις κόρες τους μετά από καιρό

Δες τις σπάνιες φωτογραφίες τους

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στο Hollywood και ένα από αυτά που κρατούν (ή τουλάχιστον προσπαθούν) πολύ χαμηλούς τόνους και την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους βλέπουμε πολύ συχνά.

Οπότε αντιλαμβάνεσαι πως είναι αρκετά σημαντική έστω και αυτή η μια φορά που θα τύχει να τους δούμε έξω είτε μαζί, είτε με τις κόρες τους. Και αυτή ήταν μία από εκείνες τις σπάνιες φορές. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό, παρέα με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του, Eva Mendes και τις κόρες τους Esmeralda (4 ετών) και Amada (2 ετών).

Στη βόλτα που έκαναν στο Los Angeles πριν από μερικές ημέρες, απαθανατίστηκαν να κρατούν στην αγκαλιά τους ο κάθε ένας μία από τις κόρες τους, με τις φωτογραφίες να γίνονται viral. Οι μικρούλες έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, και παρά το γεγονός πως δεν είδαμε τα προσωπάκια τους πιστεύουμε πως θα είναι κουκλάκια με τέτοιους γονείς. Οι φωτογραφίες τους πάντως δεν έμειναν για πολύ στο διαδίκτυο, αφού έπειτα από λίγη ώρα κατέβηκαν σχεδόν όλες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr