Όλες οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου (video)

Πατούλια Κατερίνα
Όλες οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου (video)

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day

Την πρώτη ημέρα μετά το τέλος της Σαρακοστής και το Πάσχα, οπότε και η εκκλησία επιτρέπει την διεξαγωγή μυστηρίων, επέλεξε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος για να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε έναν απόλυτα μυστικό γάμο στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως από τους επώνυμους καλεσμένους, μόνο η Τίνα Τόσκα, καλή φίλη του ζευγαριού έδωσε το παρόν και έχουν διαρρεύσει μόνο μερικά πλάνα των καλεσμένων από το κτήμα που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση.



Το εν λόγω κτήμα που πραγματοποίθηκε η δεξίωση ανήκει στην οικογένεια Παπακαλιάτη, σε ξονοδοχείο της οποίας εργάζεται ως σεφ και ο Λευτέρης Σουλτάτος στις Γούβες Ηρακλείου.

Κουμπάρες του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε πως ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια, γυναίκα του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Στο Happy Day αναφέρθηκε πως δεν είχε στο πλευρό της ούτε καν την Αθηνά Οικονομάκου, με την οποία κάνει κολλητή παρέα και θα βαφτίσει τον γιο της Μάξιμο.

Το γαμήλιο πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το μακιγιάζ της ηθοποιού επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Θάνος Βογιατζής ενώ τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία η κόρη της Εύα.