Η Ειρήνη Καζαριάν πήγε στο Λονδίνο κι έβγαλε φωτογραφία με τον Freddie Mercury

Η Ειρήνη Καζαριάν πήγε στο Λονδίνο κι έβγαλε φωτογραφία με τον Freddie Mercury

Το μοντέλο ταξιδεύει στον κόσμο

Αυτή ίσως είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή της Ειρήνης Καζαριάν, τουλάχιστον από επαγγελματική άποψη, αφού μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model και την πρώτη θέση που κατέλαβε σε αυτό, οι δρόμοι είναι πλέον διάπλατα ανοιγμένοι. Φυσικά, και μόνο το έπαθλό της περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλα brands και την ένταξή της σε μεγάλο πρακτορείο του εξωτερικού, αλλά, κι εκτός από αυτά, το μοντέλο φαίνεται να αναλαμβάνει τη μία δουλειά μετά την άλλη.

Τις τελευταίες μέρες, η Ειρήνη βρίσκεται στο Λονδίνο, απ’ όπου κι ανεβάζει stories και φωτογραφίες. Αυτό που δεν παρέλειψε να κάνει -φυσικά- είναι να επισκεφτεί το διάσημο μουσείο με κέρινα ομοιώματα Madame Tussauds, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ατραξιόν του Λονδίνου. Μέσα σε αυτό υπάρχουν ομοιώματα ιστορικών φιγούρων, καλλιτεχνών και celebrities, και το μοντέλο έβγαλε φωτογραφία με ένα συγκεκριμένο από αυτά: τον Freddie Mercury.

Όχι ότι την αδικούμε, βέβαια. Ο διάσημος τραγουδιστής του συγκροτήματος Queen αποτελεί πλέον μία από τις πιο εικονικές προσωπικότητες που έχουν περάσει ποτέ από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Δες την Ειρήνη στο βίντεο και στη gallery που ακολουθεί.