Τα συγκλονιστικά λόγια της Pink για τις αποβολές και το «σπασμένο» της σώμα

Νατάσσα Σχοινά
Τα συγκλονιστικά λόγια της Pink για τις αποβολές και το «σπασμένο» της σώμα

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πιο προσωπικό της άλμπουμ

H Pink ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου ένα άλμπουμ -ίσως το πιο προσωπικό κι από καρδιάς που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής- και τα τραγούδια που αυτό περιλαμβάνει αποκαλύπτουν πράγματα και γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή της. Το τραγούδι «Happy», για παράδειγμα, είναι ένα κομμάτι που μιλάει για τις προσωπικές της μάχες και για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν ήταν έφηβη.

Η τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε στο USA Today, όταν ήταν μόλις 17 ετών έμεινε έγκυος και είχε σκοπό να κρατήσει το μωρό, όμως απέβαλε, γεγονός που την πλήγωσε βαθιά και την έκανε να μισεί το σώμα της. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ο λόγος που το είπα είναι επειδή πάντα είχα αυτό το σώμα του αγοροκόριτσου, πολύ δυνατό και αθλητικό, αλλά στην πραγματικότητα στα 17 είχα μία αποβολή. Και θα κρατούσα αυτό το παιδί. Αλλά όταν αυτό συμβαίνει σε μία γυναίκα ή ένα νεαρό κορίτσι, νιώθεις ότι το σώμα σου σε μισεί κι ότι το σώμα σου είναι σπασμένο, κι ότι δεν κάνει αυτά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνει. Είχα πολλές αποβολές από τότε, οπότε πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μιλάς για αυτά για τα οποία ντρέπεσαι»

Στη συνέχεια, έκανε μία δήλωση σχετικά την ψυχοθεραπεία και το πόσο σημαντική θεωρεί πως είναι.

«Πιστεύω στο να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και στο απλά να μιλάς για τα πράγματα. Αυτό που αγαπώ στην ψυχοθεραπεία είναι ότι σου λένε ποια είναι τα τυφλά σου σημεία. Παρά το ότι αυτό είναι άβολο και επίπονο, σου δίνει κάτι στο οποίο να δουλέψεις»

Σήμερα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για την Pink, αφού η σταρ έχει δύο υγιέστατα παιδιά με τον σύζυγό της Carey Hart, την 7χρονη Willow Sage και τον 2χρονο Jameson Moon.

Δες φωτογραφίες της Pink με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί.