Γιατί ο Harry και η Meghan επέλεξαν να κάνουν unfollow στο Instagram την Kate με τον William

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί ο Harry και η Meghan επέλεξαν να κάνουν unfollow στο Instagram την Kate με τον William

Υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση, την οποία έδωσαν στο τελευταίο τους post

Κάτι παράξενο συνέβη στο λογαριασμό που δημιούργησε το ζεύγος του Sussex, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στο Instagram μόλις χθες.

Ο λογαριασμός που μετρά πια 5,5 εκατομμύρια ακολούθους, αποφάσισε να κάνει unfollow σε όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούσε, ανάμεσά τους κι εκείνος της βασίλισσας Ελισάβετ (@theroyalfamily) αλλά και της οικογένειας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton (@kensingtonroyal) στο Instagram.

Και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κόντρα που ξαναφούντωσε, μιας και με το τελευταίο τους post, το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, εξήγησε την ουσία της κίνησής του αυτής.

Το τελευταίο post του λογαριασμού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Instagram, κάτω από το username @sussexroyal, που επισήμως λάνσαραν πριν δύο εβδομάδες περίπου, αφορούσε τον μήνα Μάιο ο οποίος είναι αφιερωμένος στην αφύπνιση και ενημέρωση για τα προβλήματα ψυχικής υγείας στην Αμερική ενώ η εβδομάδα 13 έως 19 Μαΐου είναι αφιερωμένη και στην Βρετανία στις παθήσεις ψυχικής υγείας.



Όπως εξήγησαν ο Harry και η Meghan, θέλησαν να τιμήσουν την δουλειά που κάνουν διάφοροι οργανισμοί για τα ζητήματα των ανθρώπων που υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας και για το λόγο αυτό πήραν την απόφαση, κάθε μήνα να τιμούν διαφορετικούς οργανισμούς που κάνουν φιλανθρωπικό έργο, ακολουθώντας μόνο αυτούς στο Instagram:

«Κάθε μήνα θα τιμούμε οργανισμούς με τον ίδιο τρόπο και θα αλλάζουμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε κανονικά για να τιμήσουμε ένα διαφορετικό σκοπό κάθε φορά», έλεγε και το μήνυμα και τη συνέχεια θα δεις στην παρακάτω gallery