Η μεγάλη αποκάλυψη του George Clooney για την σύζυγό του Amal

Πατούλια Κατερίνα
Η μεγάλη αποκάλυψη του George Clooney για την σύζυγό του Amal

Να και κάτι που έχει γραφτεί και ισχύει για το ζευγάρι αυτό

Θυμάσαι που το καλοκαίρι του 2018 ο George Clooney είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε τη μηχανή του; Πολλά είχαν ακουστεί για την σχέση του με την σύζυγό του Amal η οποία τον είχε υποτίθεται απειλήσει πως θα χωρίσουν εφόσον συνέχιζε να οδηγεί μηχανή.
Κι έρχεται σήμερα, ο 57χρονος ηθοποιός να επιβεβαιώσει ένα κομμάτι αλήθειας της παραπάνω ιστορίας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο πατέρας δύο παιδιών, αποκάλυψε σύμφωνα πάντα με το US PEOPLE και το US WEEKLY, ότι η σύζυγός του Amal του έχει απαγορεύσει να ανέβει ξανά σε μηχανή, παραδοχή που έκανε μπροστά στο κοινό, στο DGA Theater στη Νέα Υόρκη.



«Δεν μου επιτρέπεται να ανεβώ πάλι σε μηχανή. Είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Χτύπησα ένα τύπο τρέχοντας με 70 μίλια ανά ώρα (110 χλμ περίπου), χτύπησα και τέλος για μένα οι μηχανές. Το ίδιο και ο φίλος μου Grand. Τα κάναμε θάλασσα και οι γυναίκες μας, μας είπαν πως δεν θα ανεβούμε ποτέ πια σε μηχανή».

Ο 57χρονος που βρισκόταν στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας τον περασμένο Ιούλιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μιας και η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο ηθοποιός δεν ευθυνόταν για το ατύχημα αλλά ο οδηγός του άλλου οχήματος παραβίασε τον κώδικα.