Βάσω Λασκαράκη: Η νέα συνήθεια που έχει με τον σύζυγό της

Βάσω Λασκαράκη: Η νέα συνήθεια που έχει με τον σύζυγό της

Μπορείς να σκεφτείς;

Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο τη Δευτέρα του Πάσχα, ήταν μία από τις ειδήσεις που όσο να πεις μας ξάφνιασαν και μας εξέπληξαν. Τι και αν εμείς περιμέναμε να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι, το ζευγάρι μας την έσκασε και παντρεύτηκε κρυφά στην Κρήτη πριν από πέντε ημέρες.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Βάσω Λασκαράκη στο Instagram account της, όταν και αργά το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε ένα story που έγραφε «Just Married». Πλέον η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ είναι κι επίσημα ζευγάρι, κι εμείς δεν έχουμε παρά να τους συγχαρούμε. Δεν έχουμε δει ακόμη κάποια φωτογραφία από τον γάμο τους, όμως είμαστε σίγουρες πως όλα ήταν υπέροχα και όπως τα είχαν ονειρευτεί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Βάσω και ο Λευτέρης το περνούν στην Κέρκυρα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το οποίο μας έδειξε και η ηθοποιός μέσα από τα stories της, και μέσα από αυτό ανακαλύψαμε και την καινούργια συνήθεια που έχει με τον σύζυγό της. Απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους λατρεύουν το πρωινό περπάτημα και αυτό έκαναν σήμερα το πρωί με φόντο ένα απίστευτο τοπίο στο νησί.

Αν καταλάβαμε καλά αυτό είναι ίσως το μέρος που θα εργάζεται φέτος ο Λευτέρης Σουλτάτος και που λογικά θα περάσει και η Βάσω τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δες το βίντεο παρακάτω.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr