Η στάση της Meghan Markle στο σκάνδαλο απιστίας Kate-William ήταν κάτι απρόσμενο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η στάση της Meghan Markle στο σκάνδαλο απιστίας Kate-William ήταν κάτι απρόσμενο

Θύμισε μας για ποια κόντρα μιλάμε;

Μπορεί να έχουμε πάνω από έναν μήνα να δούμε τη Meghan Markle (και ακόμη δεν ξέρουμε με βεβαιότητα αν έχει γεννήσει) και μπορεί πια να έχει μετακομίσει με τον Harry στο Frogmore, όμως οι σχέσεις της με τη βασιλική οικογένεια υπάρχουν και πλέον δείχνουν να είναι πιο δεμένες από ποτέ. Επιπλέον παρά τα όσα ακούγονται για τη σχέση της με την Kate Middleton, εκείνη προσπαθεί πραγματικά να δεθεί με τη συννυφάδα της.

Και πώς το αποδεικνύει αυτό; Υποστηρίζει μέχρι τέλους τη δούκισσα του Cambridge στο σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό και θέλει τον William να έχει απατήσει τη σύζυγό του. Μπορεί η Meghan να ετοιμάζεται να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο από στιγμή σε στιγμή, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να στηρίζει την Kate με όποιον τρόπο μπορεί.

Πηγές αναφέρουν στο HollywoodLife, πως η δούκισσα του Sussex έχει αφήσει την Kate να γνωρίζει πως θα είναι εκεί σε οτιδήποτε την χρειαστεί και πως την υποστηρίζει και τη νοιάζεται όπως και οι δικοί της άνθρωποι και η οικογένειά της, παρά το γεγονός πως είναι ετοιμόγεννη.

Εμείς πάντως αυτή η στάση της Meghan Markle δεν μας δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα και κόντρα ανάμεσά τους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr