MasterChef: Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι αγνώριστη σε αυτή τη φωτογραφία

MasterChef: Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι αγνώριστη σε αυτή τη φωτογραφία

Εσύ θα την αναγνώριζες;

Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και αν δεις τη φωτογραφία από το παρελθόν που κυκλοφόρησε, ίσως και να μην την αναγνωρίσεις. Εάν η παρατηρητικότητά σου είναι έστω και λίγο καλή ωστόσο, τότε δεν θα σου έχει πάρει πάνω από πέντε λεπτά για να καταλάβεις ποια παίκτρια του MasterChef απεικονίζεται στη φωτογραφία που θα δεις στην παρακάτω gallery.

Η ξανθιά παίκτρια που έχει τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό κι έχει διώξει αρκετούς παίκτες όντας υποψήφια προς αποχώρηση τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν όπως ακριβώς τη βλέπεις τώρα. Κάποιοι λοιπό έψαξαν κάπως το παρελθόν της Ασημίνας και βρήκαν τη φωτογραφία που ακολουθεί στη gallery παρακάτω, στην οποία ήταν και αρκετά πιο μικρή.

Πριν από κάποια καλοκαίρια και πριν η Ασημίνα ανακαλύψει την αγάπη της για τη μαγειρική, δούλευε σαν υποδοχή σε club σε Κυκλαδίτικο νησί. Η φωτογραφία της έξω από το μπαράκι του νησιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο και πραγματικά μας φαίνεται απίστευτο το πόσο έχει αλλάξει από τότε.

Η παίκτρια του MasterChef έχει αλλάξει πολύ από τότε και αν μας ρωτάς την προτιμάμε ξεκάθαρα με ξανθό μαλλί.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr