Το after credit sound των Avengers Endgame μόλις δημιούργησε την πιο τρελή θεωρία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το after credit sound των Avengers Endgame μόλις δημιούργησε την πιο τρελή θεωρία

Και θα είναι τέλειο αν συμβαίνει πράγματι

Εάν δεν έχεις δει ακόμη το Avengers Endgame (αλήθεια αναρωτιόμαστε γιατί) τότε καλύτερα να μη διαβάσεις το παρακάτω κείμενο γιατί περιέχει spoiler. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε σένα που το έχεις δει, γιατί κυκλοφόρησε ένα βίντεο που πρέπει να δεις.

Με πόνο ψυχής κάνουμε ένα γρήγορο flashback στην ταινία και σου λέμε πως στο τέλος της μάχης ο IronMan aka Robert Downey Junior πεθαίνει έχοντας όμως πρώτα σώσει όλο τον πλανήτη αφανίζοντας τον Thanos με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που στο Infinity War εκείνος αφανίζει το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Είναι σίγουρα ένα απρόσμενο τέλος και άκρως στενάχωρο, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από το να βλέπεις τον Tony Stark να λέει «I love you 3000» στην κόρη του Morgan. Κι εκεί που έχουμε κλάψει κι έχουμε μείνει άφωνες με όλη την έκβαση της ταινίας και περιμένουμε μια μικρή after credit scene, εν τέλει δεν μας δείχνουν τίποτα και φεύγουμε απογοητευμένες από το σινεμά.

Να όμως που κυκλοφορεί ένα βίντεο στο YouTube, με έναν after credit ήχο που κάπως μας αναπτερώνει το ηθικό. Ακούγεται σαν κάποιος να προσπαθεί να φτιάξει μια στολή IronMan και οι fans ανά τον κόσμο τρελαίνονται. Πολλοί πιστεύουν πως με κάποιον τρόπο ο IronMan θα επιστρέψει στις ζωές μας, ενώ άλλοι πιστεύουν πως απλά είναι ο ήχος από την πρώτη ταινία του IronMan που δείχνει τον Stark να φτιάχνει τη στολή του.

Όπως και να έχει εμείς κάπως χαρήκαμε με αυτό και θα μείνουμε συντονισμένες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να έρθει κάτι καινούργιο και απρόσμενο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr