Eva Longoria: Το κορμί που έχει σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της απλά δεν υπάρχει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Eva Longoria: Το κορμί που έχει σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της απλά δεν υπάρχει

Κάνε focus στα πόδια της

Τον περασμένο Ιούνιο η Eva Longoria έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Jose Baston σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο τους. Και η εγκυμοσύνη αυτή, ήταν από αυτές της προηγούμενης χρονιάς που μας ξάφνιασαν πολύ, αλλά μας ενθουσίασαν κιόλας. Η όμορφη ηθοποιός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό φαίνεται μέσα από το Instagram account της.

Αυτό ωστόσο που μας εντυπωσίασε περισσότερο από όλα είναι απίστευτο σώμα της ηθοποιού σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της. Η Eva φαίνεται να έχει χάσει πια όσα κιλά πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αυτό μπορείς να το δεις και μόνη σου στη φωτογραφία που ανέβασε στο account της.

Θέλουμε σε παρακαλούμε να κάνεις λίγο focus στα πόδια της και να δεις πόσο γυμνασμένα και καλλίγραμμα είναι. Φορώντας ένα μαύρο κοντό φόρεμα η Eva μας είπε στη φωτογραφία της αυτή πως πάντα ήθελε να γίνει μοντέλο. Και μπορεί να μην είναι τόσο ψηλή όσο θα ήθελε ενδεχομένως, όμως με αυτό το κορμί γινόταν άνετα μοντέλο.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr