Βλέπουμε το μονόπετρο της Βάσως Λασκαράκη και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά

Βλέπουμε το μονόπετρο της Βάσως Λασκαράκη και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά

Εσύ το είδες;

Ένας από τους πιο απρόσμενους γάμους για το 2019 είναι αδιαμφισβήτητα αυτός της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι μας την έσκασαν για τα καλά κι ενώ περιμέναμε να παντρευτούν το καλοκαίρι, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα του Πάσχα αφήνοντας μας όλους άφωνους.

Και μπορεί να μας παραξένεψε αρκετά που οι κολλητές της δεν πήγαν στο γάμο της, ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε μια φωτογραφία της με το νυφικό. Απ’ ότι φαίνεται ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να μην ανεβάσουν κάτι στα social media και αυτό τηρήθηκε ως το τέλος.

Την αποκάλυψη για τον γάμο της έκανε η ίδια η Βάσω, η οποία ανέβασε ένα story την μέρα του γάμου της, γράφοντας σε αυτό: «just married». Και σήμερα σε ένα story που έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος στο δικό του account μας φάνηκε ότι είδαμε και το μονόπετρο στο δεξί της χέρι. Η ηθοποιός απαθανατίζεται από τον σύζυγό της να διαβάζει ένα βιβλίο όντας πιο χαρούμενη από ποτέ, κι εκεί στο χέρι της είδαμε και το δαχτυλίδι της.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε, αφού αν παρατήρησες καλά την πρωτομαγιάτικη φωτογραφία της Βάσως στο Instagram, φαίνεται κι εκεί ολοκάθαρα, μόνο που τότε δεν το είδαμε. Δείχνει να είναι πολύ όμορφο όπως και να ‘χει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr