Chris Evans: Ο κούκλος εργένης του Hollywood αποκαλύπτει το crush του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Chris Evans: Ο κούκλος εργένης του Hollywood αποκαλύπτει το crush του

Και στοιχηματίζουμε πως κι εσύ θα ξαφνιαστείς

Ακόμη και ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood έχει απωθημένα, και πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε ποια είναι. Ο Chris Evans και οι υπόλοιποι Avengers έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες και αυτό λόγω της ταινίας τους που κυκλοφόρησε πριν από περίπου μία εβδομάδα. Και φυσικά στην ταινία αυτή βλέπουμε την αποθέωση του Captain America (aka Chris Evans).

Και ποια μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία του Chris και σε αυτό το αφοπλιστικό του βλέμμα; Ο ηθοποιός πάντως που κατά γενική ομολογία θεωρείται ένας από τους πιο sexy άντρες στο Hollywood, δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στη Jennifer Lopez, η οποία όπως δήλωσε είναι το crush του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός για το Men’s Journal στο τεύχος Μαΐου αποκάλυψε μερικές πτυχές της ζωής του, που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν. Μία από αυτές ήταν και το εδώ και πολλά χρόνια κόλλημα του με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Jennifer Lopez. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Evans είπε πως η Λατίνα τραγουδίστρια υπήρξε το κόλλημά του για μεγάλο χρονικό διάστημα και πως ήταν τρομερά αγχωμένος την πρώτη φορά που τη γνώρισε.

Μάλιστα ανέφερε πως προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος όταν στη φετινή τελετή των Oscar παρουσίασε μαζί της το Oscar καλύτερης σκηνογραφίας. «Ήμουν συνεχώς σε φάση: Μην είσαι χαζός, μην είσαι χαζός. Πάψε Chris, μην πεις καμία βλακεία. Μην πεις τίποτα απολύτως, γιατί δεν ξέρεις τι να πεις», ανέφερε στη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Πόσο τέλειο πάντως που του έτυχε να παρουσιάσει βραβείο με το κόλλημά του.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr