Το πρώτο μήνυμα του πρίγκιπα Harry στις κάμερες: Πόσο ζυγίζει το μωρό;

Το πρώτο μήνυμα του πρίγκιπα Harry στις κάμερες: Πόσο ζυγίζει το μωρό;

Το μωρό του Harry και της Meghan είναι εδώ κι έχουμε λεπτομέρειες

H παροιμία γελούν και τα μουστάκια του, μπορεί να παραφραστεί άριστα στην περίπτωση του νέου μπαμπά, πρίγκιπα Harry, ίσως με μια μικρή παράφραση που αφορά το μούσι του μικρού πρίγκιπα.

Μιλώντας στις κάμερες, ο πρίγκιπας ανακοίνωσε την γέννηση του πρώτου του παιδιού, ενός μικρού αγοριού που ζύγιζε 3.260 γραμμάρια και πραγματικά μας συγκίνησε:

«Είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω πως η Meghan κι εγώ αποκτήσαμε ένα μικρό αγοράκι. Η μαμά και το μωρό τα πηγαίνουν πολύ καλά και είναι η πιο συγκλονιστική εμπειρία που θα μπορούσα να φανταστώ να έχω. Το πώς καταφέρνει κάθε γυναίκα να το κάνει αυτό, αυτό που κάνουν, είναι πέρα από κάθε φαντασία. Είμαστε κι οι δυο ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για την αγάπη που πήραμε, είναι φανταστικό όλο αυτό και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Σκεφτόμαστε ονόματα αλλά το μωρό άργησε λίγο, δύο μέρες περίπου, οπότε δεν είχαμε χρόνο να το σκεφτούμε αυτό.



Θα σας δούμε σε δύο ημέρες όπως είναι προγραμματισμένο ως οικογένεια πια και θα μπορούν να δουν όλοι το μωρό.

Δεν έχω υπάρξει σε πολλές γέννες και αυτή ήταν η πρώτη μου, ήταν φανταστικά, και είμαι περήφανος για τη γυναίκα μου και νιώθω όπως κάθε πατέρας και κάθε γονιός. Αυτό το μωρό είναι εκπληκτικό και είμαι υπερ ενθουσιασμένος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».



Η ανακοίνωση του Sussex Royal στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν το πρωτότοκο παιδί τους νωρίς το πρωί στις 6 Μαΐου. Η αυτού Υψηλότης ο γιος του ζευγαριού ζυγίζει 3.260 γραμμάρια.

Η Δούκισσα και το μωρό είναι καλά και υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί το κοινό για την υποστήριξή του αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες λεπτομέρειες».

Το μωρό γεννήθηκε στις 5.26 το χάραμα και τόσο η δούκισσα του Sussex όσο και ο μικρός χαίρουν άκρας υγείας.

Το Παλάτι από τη μεριά του, στην ανακοίνωση έγραψε χαρακτηριστικά: