Το απίστευτο ρεκόρ με τη γέννηση του μωρού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Το απίστευτο ρεκόρ με τη γέννηση του μωρού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Instagram

Ένα βασιλικό μωρό στην εποχή του Instagram σπάει τα ρεκόρ

To πριγκιπικό μωρό των ρεκόρ ή απλά μια royal γέννα στην εποχή των social media. Στις τρεις φορές που ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έγιναν γονείς, το πρωτόκολλο ήταν συγκεκριμένο και το πινάκιο έξω από το παλάτι του Buckingham ήταν εκείνο που μας ενημέρωνε για τη γέννηση των βασιλόπουλων.

Αυτά, μέχρι που η Meghan Markle μπήκε στην βασιλική οικογένεια και έφερε ακόμα μία πρωτοτυπία στην ανακοίνωση της γέννησης του γιου της: Η ανακοίνωση έγινε με ένα πρωτότυπο post στο Instagram.

«It’s A Boy», έγραφε το post που μας ενημέρωνε για τη γέννηση του έβδομου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου διαδόχου, post που σύντομα έγινε viral, και συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο likes μέσα σε μια ώρα ενώ στις δύο ώρες που συμπλήρωσε πριν λίγο έχει φτάσει το 1,700.000 Likes και τα σχόλια είναι αμέτρητα. Και δεν σταμάτησε εκεί. Σε λιγότερο από 24 ώρες έφτασε τα 2,2 εκατομμύρια likes γεγονός που έχει εκπλήξει τους πάντες.



Μιλάμε για μεγάλο ρεκόρ, τη στιγμή που ο λογαριασμός royal sussex στο Instagram έχει ήδη φτάσει τα 6.000.000 ακολούθους, ο οποίος δημιουργήθηκε πριν ένα μήνα περίπου, μετά από πρωτοβουλία της 37χρονης Markle, απειλώντας ανοιχτά να φτάσει τον λογαριασμό Kensington Royal στο Instagram όπου μέχρι πρότινος δημοσίευσε όλα τα νέα για τον William, το Harry και τις συζύγους τους. O λογαριασμός αυτός δημοσιεύει πια ενημερώσεις μόνο για την οικογένεια του William και της Kate Middleton και έχει 8,3 εκατομμύρια ακολούθους.

Φυσικά, το post αυτό έχει μεγάλο δρόμο για να φτάσει τα 18 εκατομμύρια likes στη δημοσίευση της γέννησης της κόρης της Stormi ή τα 25 εκατομμύρια likes στη δημοσίευση του αυγού στο λογαριασμό egg world record αλλά ποιος ξέρει ποιο ρεκόρ θα καταρρίψει ο γιος του Harry, στην πρώτη του πόζα στο Instagram!!!



Δες παρακάτω και τον κλασικό τρόπο ανακοίνωσης της γέννησης του γιου του Harry και της Meghan.