Το μήνυμα του πατέρα της Meghan Markle για τη γέννηση του εγγονού του ήταν διαφορετικό!

Πατούλια Κατερίνα
Το μήνυμα του πατέρα της Meghan Markle για τη γέννηση του εγγονού του ήταν διαφορετικό!

Ο Thomas Markle υποδέχτηκε τον εγγονό του με έναν διαφορετικό τρόπο

Θυμάσαι που ο πατέρας της Meghan έχει να την δει από πέρσι τέτοια εποχή, οπότε και έστησε ένα σκάνδαλο με παπαράτσι φωτογραφίες, προσποιήθηκε πως είχε πρόβλημα με την καρδιά του και τελικά δεν έδωσε το παρόν στον βασιλικό γάμο της 19ης Μαΐου του 2018;

Θυμάσαι πως από τότε έκανε διάφορες επιθέσεις στην Markle, στον Harry, στην βασίλισσα και σε ολόκληρη της βασιλική οικογένεια;

Ε, φαίνεται πως η αντίδραση του ευτυχισμένου παππού, που έχει άλλα έξι εγγόνια, ήταν διαφορετική από αυτή που περιμέναμε.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ο Thomas Markle, έστειλε ένα γλυκύτατο μήνυμα στην κόρη, τον γαμπρό και τον εγγονό του, που αν το εννοεί, πραγματικά μας σκλάβωσε.

Είμαι περήφανος που ο νέος εγγονός μου γεννήθηκε μέσα στην βρετανική βασιλική οικογένεια και είμαι σίγουρος πως θα μεγαλώσει για να υπηρετεί το στέμμα και τους ανθρώπους της Βρετανίας με χάρη, αξιοπρέπεια και τιμή.
Ο Θεός να ευλογεί το παιδί και του εύχομαι υγεία και ευτυχία και στέλνω τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη και δούκισσα Meghan και τον πρίγκιπα Harry Και ο Θεός να φυλάει την βασίλισσα.



Όσο για τη μητέρα της Meghan, μάθε που είναι και τι κάνει στην παρακάτω gallery