Τι κοινό μοιράζεται George Clooney με το μωρό των φίλων του Meghan και Harry

Πατούλια Κατερίνα
Τι κοινό μοιράζεται George Clooney με το μωρό των φίλων του Meghan και Harry

Ο Clooney υπήρξε μέγας υπέρμαχος της Meghan τους τελευταίους μήνες

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle υποδέχτηκαν μόλις χθες τον πρωτότοκο γιο τους, ο οποίος θα έχει 4 ημέρες διαφορά γενεθλίων με την μεγαλύτερη ξαδέρφη του πριγκίπισσα Charlotte, κόρη του πρίγκιπα William Και της Meghan Markle.

Και μπορεί ο γιος του Harry και της Meghan να γεννήθηκε στις 6/5/2019, όμως 58 χρόνια νωρίτερα είχε γεννηθεί ένας έτερος γόης και πολύ καλός φίλος της μαμάς του, ο George Clooney.

Ο Clooney, που υπερασπίστηκε με δηλώσεις του την Markle πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, δέχτηκε κι ο ίδιος επίθεση για την στάση του αυτή, αλλά δεν έκανε πίσω, ενώ Amal και George ήταν καλεσμένοι τόσο στον περσινό πριγκιπικό γάμο στις 19 Μαΐου 2018, αλλά και στην γαμήλια δεξίωση, στην οποία ο γόης του Hollywood φημολογείται πως έκλεψε τις εντυπώσεις και χόρεψε με όλες τις κυρίες, ακόμα και με την Kate Middleton.

H Amal άλλωστε ήταν προσκεκλημένη και στο baby shower της 37χρονης δούκισσας του Sussex στη Νέα Υόρκη πριν 2 μήνες περίπου ενώ εμείς θα ευχηθούμε ο μικρός γιος του Harry να πάρει λίγη από τη γοητεία του μεγάλου star με τον οποίο θα μοιράζονται την ίδια ημέρα γενεθλίων.

Άλλωστε, πριν λίγους μήνες, οι φήμες ήθελαν τον George να είναι νονός του μωρού της Markle, Κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.



Όσο για το υπόλοιπο Hollywood, όλο το cast της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε η Meghan ευχήθηκαν στο Instagram στην αγαπημένη τους Rachel, όπως ονομαζόταν η Markle για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.