Το backstage post της Ελένης Φουρέιρα από τη Eurovision που βλέπουμε πρώτη φορά

Το backstage post της Ελένης Φουρέιρα από τη Eurovision που βλέπουμε πρώτη φορά

Όταν τραγουδούσαμε το Fuego πρωί-μεσημέρι-βράδυ

Ήταν 8 Μαΐου του 2018 όταν περιμέναμε την Ελένη Φουρέιρα να ανέβει στο stage της Altice Arena στη Λισαβόνα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, και να ερμηνεύσει το Fuego της. Η αγωνία μας για το αν θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό ήταν τεράστια, παρά το γεγονός ότι δεν εκπροσωπούσε τη χώρα μας.

Εν τέλει όχι μόνο κατάφερε να περάσει από τον ημιτελικό, αλλά και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον τελικό το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαΐου 2018. Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της εχθές αργά το βράδυ, δείχνοντας μας ένα backstage video που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα.

Λίγα λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει έκανε την τελευταία πρόβα με τις χορεύτριές της κι έδειχνε να είναι υπέροχη και απόλυτα σωστή. «8 Μαΐου 2018! Θεέ μου μοιάζει σαν χθες. Το βίντεο αυτό είναι λίγο πριν ανέβουμε στη σκηνή στον πρώτο ημιτελικό. Τι εμπειρία θεέ μου!», έγραψε στην ανάρτησή της και τα likes έπεσαν βροχή.

Δες το βίντεο της παρακάτω.



Και μιας και μιλάμε για την Ελένη, αξίζει να δεις και αυτό το βίντεο, όπου βρέθηκε σε τούρκικο show και τραγούδησε το Sirens με τον Kaan, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά να συνεννοηθεί με τον παρουσιαστή.